Onze club kent al een zeer lange geschiedenis. Zie hiervoor menu-item 'Geschiedenis'. Momenteel bestaat de club uit 24 leden waarvan er ongeveer 16 wisselend spelend zijn. De overige leden maken onderdeel uit van bestuur, decorbouwers of grime.

Jaarlijks brengen wij, meestal in het najaar, een avondvullende voorstelling. De ervaring heeft ons geleerd dat ontspanning en lachen erg wordt gewaardeerd door ons publiek en wij spelen daarom bijna altijd vrolijke en luchtige stukken. Daarnaast zijn er ook altijd wel enkele leden die een 1-akter (dit is een kort toneelspel) instuderen welke zij dan bijv. op locatie spelen of samen met andere verenigingen opvoeren. Soms worden we wel eens gevraagd om typetjes te leveren voor een opening of feest maar de praktijk wijst uit dat hier vaak geen vrijwilligers voor worden gevonden.

Tovri-Kids

In 2005 hebben we onze jeugdgroep nieuw leven ingeblazen. 10 jaar lang heeft een enthousiaste groep kinderen, met een gemiddelde leeftijd van 13-14 jaar, samen met hun begeleiders jaarlijks geweldige producties gedraaid. Helaas hebben we op dit moment geen jeugdgroep meer. Gelukkig is er wel een gezamelijk initiatief opgepakt binnen Horst aan de Maas zodat de jeugd die wil, toch kan stralen op de bühne.

Toneel is Tovri en Tovri zijn we samen

Onze leden bepalen, samen met het bestuur, op basis van wensen en capaciteit wat er op de planken verschijnt. Het ene jaar soms wat meer als het andere maar in zijn algemeenheid kunnen we stellen dat onze creativiteit meestal wordt begrenst door de schaarste aan tijd.

Disclaimer voor www.tovri.nl

Toneelvereniging TOVRI (Kamer van Koophandel: 40166447), hierna te noemen TOVRI, verleent u hierbij toegang tot www.tovri.nl ("de website") en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden. TOVRI behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
TOVRI spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TOVRI. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan TOVRI nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij TOVRI. De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.